Valencia CF06 noviembre 2023

Així va ser la treta d'honor de Marta García al Camp de Mestalla

La pilot de Dénia és la campiona de la F1 Academy 2023

El Valencia CF va homenatjar la campiona de la F1 Academy 2023, Marta García López. La pilot de Dénia va fer la treta d'honor en els instants previs del Valencia CF-Granada CF, trobada corresponent a la jornada 12 de LaLiga EA Sports 23-24.

Marta García es va proclamar campiona de la F1 Academy en el mes d'octubre, una competició automobilística dissenyada amb l'objectiu de desenvolupar i preparar a les joves pilots per a progressar a alts nivells de competència per a la Fórmula 1.

La pilot alacantina va començar amb tan sols 9 anys a guanyar ja les seues primeres carreres de karts. Anys després va competir en F4 i les W series, sent l'única representant espanyola en la competició i arribant a aconseguir un meritori quart lloc.

Després d'un gran rendiment, enguany li va arribar l'oportunitat de tindre una plaça en la F1 Academy, plaça que ha aprofitat amb escreix. En este primer any de competició, Marta García ha aconseguit portar pel cap alt alt del podi a Espanya i, per tant, a la Comunitat Valenciana.